De lancering van de site Dysla

De lancering van de site Dysla

Ready … and launch!

Na heel wat voorbereidingen zoals teksten schrijven en afbeeldingen verzamelen, is het eindelijk zover…  De site van Dysla wordt gelanceerd! Ik ben er dan ook supertrots op!

In 2013 heb ik mijn eigen praktijk opgestart met de overtuiging dat school en zorg de handen ineen moeten slaan. Waar ik inmiddels al een netwerk(je) heb opgebouwd, is het nu tijd voor een volgende stap… “Het grote publiek aanspreken”.  Ik hoop dan ook dat mijn site inderdaad “aansprekend” genoeg is, al is dat natuurlijk altijd even afwachten.

Na het opzetten van mijn site, is het creatieve proces natuurlijk niet voorbij. Ik zal regelmatig een blog plaatsen waarbij ik over mijn belevenissen schrijf in mijn vakgebied. De samenleving en de orthopedagogiek zijn constant in beweging. Het is dan ook heel interessant om deze bewegingen te blijven volgen. Er zijn steeds weer nieuwe zaken waar mensen tegen aan lopen of waar anders tegenaan gekeken wordt.

Kijk gerust rond op de site en tot de volgende blog!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*